The Lone Ranger



Titel: The Lone Ranger
Manus: Justin Haythe, Ted Elliott och Terry Rossio
Regissör: Gore Verbinski


Att låta masken falla kan vara förödande, så ta aldrig av den. Låt de inte veta vem du är.

Järnvägar byggs, det finns visioner om att indianerna och lokalbefolkningen ska leva i harmoni. En man är på väg via tåg för att hängas, men han lyckas med hjälp fly sitt öde. Lokalbefolkningens rangers tar sig an att försöka leta upp den dödsdömde mannen igen. Den vita hästen uppenbara sig, the spirit horse, som kan hjälpa de döda tillbaka till livet. Hästen gör en odödlig.
Det behöver John, det senaste tillskottet bland de andra rangers. Han är tillbaka i stan och ska hjälpa sin bror hitta Butch, mannen de ska hänga. I ett bakhåll blir alla dödade. Det är då den vita hästen uppenbarar sig och väljer att föra John tillbaka till livet. Lite hjälp på traven får John även av Tonto, en indian som också befann sig på tåget tillsammans med Butch. Tonto tar sig an John och de tillsammans ska hämnas Johns bror.
Men det är inte bara det de ska hämnas. Tonto visste en gång vart allt silver fanns, men gjorde ett dåligt byte och nu är han utstött från sin stam. Och det är girigheten till silvret som en gång startade denna obalans.
John lyckas hindra ett krig från att bryta ut. Med hjälp av en silverkula i sin revolver tar han det enda skott som behövs. Laglösa väljer han och Tonto att fortsätta sin resa genom landet. Laglösa finns det inget som kan hindra dem.

/Linn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback